KL GANGSTER 2 FULL MOVIIE DI LARANG DOWNLOAD PENGARAH

on Thursday, August 29, 2013

dunia hiburan  download KL Gangster 2
KL Gangster 2 Full Movie Adalah Dilarang  Untuk di Download Amaran keras dari Pengarah Filem KL Gangster 2 Shamsul Bin Yusof.
Hangat dikatakan bahawa Filem KL Gangster 2 Full Movie kini boleh dimuat naik secara percuma oleh segelintir laman blog.


KL Gangster 2 fulll movie

Dalam kenyataan Media Sosial Facebook milik Pengarah Filem KL Gangster2 iaitu Shamsul Bin Yusof. Beliau melarang sekeras-kerasnya perbuatan samaada memuat naik, mengedar mahupun mendownload Filem KL gangster 2 Full Movie  tersebut.Beliau juga kini bekerjasama dengan pihak berkuasa untuk membanteras segala yang tidak diinginkan berlaku.
Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

kena beli la kalau cam ni..dah tak boleh download..


August 29, 2013 at 5:59 PM
Uncle Doy said...

ya betul pastikan yang original ok


August 29, 2013 at 5:59 PM
Anonymous said...

kalau terdaownload macam mana?kena tangkap ke?


August 29, 2013 at 6:00 PM
Uncle Doy said...

itu saya kurang pasti,tetapi mengikiut pengarahnya sendiri, meraka akan menghukum mereka yang mendownlod,mengupload dan mengedar filem tersebut.


August 29, 2013 at 6:01 PM
Anonymous said...

video tu dah tersebar luar sebelum semua link tu dipadam, pun begitu, menurut pengamatan saya, KL Gangster 2 ni akan dapat sambutan yang luar biasa di pawagam kelak


September 7, 2013 at 4:47 PM

Post a Comment

 
© uncledoy | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO