GUITAR PEE GUNA URIN (AIR KENCING)

on Sunday, June 3, 2012

Aplikasi elektronik iaitu Guitar Pee yang memanfaatkan air kencing sebagai sumber penghidup.

Guitar Pee merupakan sebuah aplikasi berteknologi permainan hasil gabungan antara air kencing dan gitar elektrik.. air kencing dapat memicu not gitar dan suara yang telah dimodifikasi . Penggunanya boleh mendengarkan dan mendownload M-Pee-3 dengan mengakses Guitar Pee Gallery melalui telefon miliknya.



Sayangnya, saat ini Guitar Pee hanya tersedia di Brazil, belum diketahui apakah Guitar pee akan dipasarkan secara global atau tidak. Jika and meminati gitar ini boleh lah lihat video ni hehehe.

Aku sebenarnya kompius cam mane la nak men gitar ni?/ nak tuju kali kat not dia tu hahahah...

menarikkan!!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© uncledoy | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO